Therapeuticum Uriel

Uriel hemelbeeldzonHet therapeutische centrum Uriël wil zorg aanbieden die het mogelijk maakt om de struikelblokken op de weg naar ontwikkeling aan te zien en zo nodig uit de weg te helpen ruimen. Dat wil zeggen dat we ziekte en hindernissen in lichaam, ziel en geest zien als mogelijkheden om bewust aan te worden en te kunnen groeien.

Wij therapeuten hebben ons ten doel gesteld om samen met de cliënten in ontwikkeling te komen en blijven. We bieden daartoe niet alleen onze tijd, aandacht en vaardigheden aan, maar willen bovendien een zodanig gezond klimaat in en om ons centrum scheppen, dat de cliënt of bezoeker hierdoor ook een stuk genezing kan krijgen, bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan onze tuin met mooie beelden en geneeskruiden. In deze tuin zijn hoekjes gepland om door de rust de therapie te kunnen laten nawerken. Zo willen we ook een soort gezonde oase van rust en schoonheid scheppen in een anders vaak hectische leefomgeving.

Dit therapeutische centrum draagt de naam van de engel die er ons op wijst dat we zelf eerst dienen te doen om tot inzichten te komen. Dat betekent: met vallen en opstaan tot onze eigen wijsheden komen. Daarbij kunnen we elkaar goed helpen. Vandaar dat er gezamenlijk een weg gelopen kan worden met de zorgzoeker, u dus, en ons, de zorgaanbieders. We vormen zo een kring in de geest van Uriël. Dat wil zeggen, we doen en werken in gemeenzaamheid, en willen de processen en problemen aanpakken in samenspraak met elkaar en u, de zorgzoekende.

We staan open voor iedereen met een zorgvraag, ongeacht afkomst, levensovertuiging, opleiding en inkomen.

 

Terug naar de startpagina